Viatge per Espanya

Un dels projectes de 6è de primària és Un viaje por España, un treball en grup que abasta les tres llengües, especialment la castellana, les socials i les matemàtiques.

És un projecte que es treballa en grups de 4 nois i noies que hauran de treballar una ruta  dins una  comunitat autònoma assignada  per sorteig.

Un cop repartides entre els grups les disset comunitats autònomes, els alumnes s’han d’organitzar per trobar aquells aspectes més interessants de “la seva comunitat”. Aspectes paisatgístics, culturals, tradicionals i gastronòmics que jutgin destacables i que puguin explicar amb paraules, imatges o a través del paladar! Un cop fet aquest treball previ hauran d’elaborar una ruta que els permeti visitar els centres d’interès. Caldrà calcular, quilòmetres, despeses generals (cotxe de lloguer, benzina, altres mitjans de transport, hotels …)

Elaborada la ruta turística que recull tots aquests punts d’interès i calculades les despeses, conviden les famílies per oferir-los la informació.

Enguany les famílies van poder assistir a la presentació el passat divendres 10 de juny i van poder gaudir del fantàstic viatge preparat pels seus fills i filles: explicacions, fotografies, presentacions digitals, tastos gastronòmics, explicacions de festes i fires, tradicions curioses …

Idees per a unes possibles vacances que sempre van bé ara que ja tenim l’estiu a tocar.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *