TREBALLA AMB NOSALTRES

Vols formar part de l'equip de l'Escola Sant Nicolau? Envia'ns el teu currículum vitae.

OFERTES DE FEINA:

+ Professor/a Cicles Formatius SMX i DAM

Professor/a de cicles formatius en l’àmbit de la informàtica i comunicacions, per impartir mòduls de grau mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes (SMX) i de grau superior Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma (DAM).

Es requereix titulació d’enginyer/a informàtica o telecomunicacions o bé tècnic de grau superior en DAM o SMX. Es valorarà el màster de professorat, però no és un requisit imprescindible.

Es valorarà el nivell d’anglès, l’empatia, la capacitat de treball en equip, la iniciativa i les aptituds per gestionar grups d’adolescents.

+ Professor/a d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat

S’ofereix plaça de professorat amb contracte indefinit.

Es requereix titulació de química o enginyeria química. Es tindrà en compte l’experiència demostrable en docència.

Es valorarà el nivell d’anglès, l’empatia, la capacitat de treball en equip, la iniciativa i les aptituds per gestionar grups d’adolescents.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ I PRESENTACIÓ DE CV

Indicar en l’apartat “Presentació” el procés de selecció al qual es vol optar. O bé, si es tracta d’una autocandidatura.

  Afegir CV*
  Tipus d'arxiu permès: pdf. Mida màxima del fitxer: 2 MB


  *Camps obligatoris

  SOM UNA ESCOLA OBERTA

  Vine i t'explicarem el nostre projecte pedagògic

  ELS NOSTRES PILARS

  Pilar

  PERSONES

  Observem i identifiquem les necessitats formatives de cada alumne per poder orientar-lo en cada etapa educativa de forma personalitzada

  Pilar

  VALORS

  Una de les nostres prioritats és l’educació emocional i social. Volem que siguin feliços i visquin segons uns valors de convivència, solidaritat i respecte

  Pilar

  INNOVACIÓ

  Garantim la competència digital, el desenvolupament de la creativitat, la capacitat de resoldre problemes i de treballar en equip en totes les etapes dels alumnes

  Pilar

  LLENGÜES

  Garantim la competència tant en castellà com en català. Potenciem el domini de l’anglès i el coneixement d’una segona llengua estrangera (francès o alemany)