Setmana de la convivència

Aquest curs, i amb motiu del dia internacional contra l’assetjament escolar (2 de maig), l’escola va celebrar la setmana per  la convivència amb la realització d’una sèrie d’activitats des de P3 fins a 2n de batxillerat i cicles.

Les activitats van estar preparades per la comissió Tolerància Zero amb la participació d’alumnes de 1r de batxillerat.

Per a infantil i cicle inicial els alumnes més grans van fer petites representacions teatrals de conflictes que es generen en el dia a dia dels més petits i els van  explicar diferents maneres de resoldre’ls.

Els alumnes de  cicle mitjà,  3r i 4t de primària, es van encarregar de  decorar  l’escola amb dibuixos i cartells amb frases i imatges contra l’assetjament i a favor de la convivència.

A 5è de primària es van encarregar de fer una “exposició” de personatges que han contribuït a la convivència al llarg de la història. Es pot veure, encara, al passadís de l’ESO de la primera planta.

Una representació d’alumnes de 6è de primària va fer el cartell principal de la setmana per  la convivència, que es podia veure al carrer Jardí,  al costat de la porta principal de l’escola.

Un nombrós grup d’alumnes de 1r, 2n i 3r ESO i 1r de batxillerat van ser els encarregats de les  representacions teatrals a cicle infantil i cicle inicial. Si cliqueu aquí podeu veure una d’aquestes representacions.

A més  a més,  2 alumnes de 1r de batxillerat van preparar una xerrada-taller sobre “la diversitat sexual: etiquetes i prejudicis”, destinada als alumnes de 2n i 3r d’ESO dins la matèria de cultura i valors ètics.

Com a acte de cloenda, el divendres, 6 de maig, tot l’alumnat, professorat i personal de l’escola ens vam trobar al pati a les 11h. per fer una foto de grup.

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *