Recomanacions de lectura

Excursions per conèixer el rodal de Sabadell. Àngel Artigas; Manolo Barcia; Josep Maria Manyosa i Jaume Pujol. Edita UES.

Aquesta vegada us volem presentar un llibre eminentment pràctic, ideal si us agrada fer sortides i excursions sense haver d’anar massa lluny de casa. Sortir a caminar un parell d’hores tota la família, una passejada en bicicleta, fer un dinar a l’aire lliure i, sobretot, conèixer i admirar el rodal de Sabadell.

Encara que des del centre de la ciutat ens sembli impossible, molt a prop podem descobrir arbres centenaris, torrents ombrívols de vegetació exuberant, camps de conreu, vinyes i oliveres, masies, fonts amb esplanades on poder jugar i fer un bon esmorzar o un dinar.

La feina que han fet els autors de la guia és molt completa amb mapes, tracks que es poden descarregar, indicacions i informació d’interès. Hi ha itineraris més fàcils i d’altres més difícils; hi ha excursions que es poden combinar segons el temps que tinguem o les ganes d’exercici de la colla.

El que és segur és que trobareu camins i racons que us agradaran molt i que us permetran sortir de la rutina. El rodal és molt bonic;  fins i tot ara, amb la sequera que ens aclapara i la majoria de les fonts seques, podeu gaudir de l’encant d’un bosc i d’uns arbres que lluiten per sobreviure.

Clicant aquí podeu trobar la presentació que van fer els autors del llibre.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *