Festa de cloenda

Aquest curs un grup de famílies de l’escola van prendre la iniciativa, de forma coordinada amb l’Equip Directiu i la Junta de pares, de celebrar la cloenda del curs 22-23 de manera festiva i oberta a tota la comunitat: alumnes, professors, famílies, mestres.

Amb molta empenta van aconseguir una bona colla de patrocinadors  i, amb la seva dedicació i la col·laboració de l’escola, es va poder celebrar una gran festa el passat 16 de juny.

El dimecres 14 es van començar a escalfar motors amb la presentació del personatge anomenat Nico, interpretat per en David Medina, antic alumne de l’escola, un professor esbojarrat que va fer les delícies dels nens i nenes d’infantil i primària.

I el divendres a primera hora de la tarda el pati ja estava decorat, l’escenari muntat, l’equip de música a punt  i van començar a entrar les foodtrucks. El Nico va tornar a amenitzar la festa, els gegants i les gralles van aportar el punt de festa popular i l’espectacle d’ Improshow va fer les delícies dels assistents amb la seva capacitat d’improvisació.

La festa va ser un èxit i volem felicitar les famílies i l’escola per haver-ho fet possible.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *