English Museum

El confinament ens ha fet pensar en global i, a cicle Mitjà, ens hem unit les professores d’anglès i hem format “l’English Team”.

La proposta que hem fet gira a l’entorn de convertir o veure casa nostra com un museu, ja que als museus no només s’hi va a observar també s’hi fan tallers i activitats. Si no podem anar a un museu, podem fer que el museu entri a casa o sigui a casa, per això compartim  “Your Home is a Museum too“.

Hem proposat reptes setmanals relacionant una part de la casa amb una sala temàtica del museu, oferint tasques artístiques, creatives i en les quals la llengua vehicular és l’anglès.

El nostre objectiu és treballar diferents aspectes de la competència lingüística en anglès dels alumnes, oferint activitats de diferents disciplines.

El producte s’acaba enviant al Classroom en diferents formats: àudio, vídeo, foto, document… Es fan zooms setmanals per donar feedback de les tasques realitzades pels alumnes que així poden compartir les seves iniciatives i creacions amb la resta de la classe.

En aquests enllaços podeu trobar algunes de les propostes de feina que s’han enviat als alumnes per tal que, seguint les instruccions, fessin les seves creacions. Activitat 2, Activitat 3.

Estem molt satisfetes de la resposta de l’alumnat que ha col·laborat amb unes creacions molt imaginatives, plenes de color i art. Des de l’English Team els felicitem i els volem donar les gràcies per la seva col·laboració i participació.

Us animem a seguir participant!

Tots els comentaris (1)

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *