Biomedicina a 1r de batxillerat

L’alumnat de Biomedicina (matèria optativa de 1r de batxillerat) ha elaborat pòsters científics per a la divulgació de les patologies del sistema nerviós. Concretament han estudiat l’Alzheimer, el Parkinson, l’Esclerosi Múltiple, l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i la PARAPLEGIA I TETRAPLEGIA (1).

L’objectiu de l’activitat ha estat doble: aprendre a elaborar pòsters científics i adquirir coneixements d’aquestes patologies.

En el pòster científic hi ha de constar la introducció, els objectius, la metodologia, el resultats, les conclusions i la bibliografia.

L’apartat de resultats s’ha estructurat en l’etiologia (causes), el quadre clínic (símptomes), el diagnòstic i el tractament. La recerca d’aquesta informació s’ha fet en diferents webs.

Els autors de cada pòster han fet la presentació oral als companys de la matèria.

La següent activitat ha estat l’estudi de casos. A partir de l’anamnesi (coneixement del motiu de la consulta, de la malaltia actual i dels antecedents patològics), de l’exploració física i les proves complementàries, hem fet l’orientació diagnòstica. Hem aplicat els coneixements adquirits.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *