Sant Nicolau a la Fira PRO

Els dies 2, 3 i 4 de març de 2023 va tenir lloc la fira SBD Fira PRO: Formació i treball, al recinte Fira Sabadell.

Aquesta fira és un recurs d’orientació acadèmica, professional i d’intermediació laboral adreçat a la ciutadania, especialment a nois i noies estudiants d’ESO i batxillerat.

A la fira hi van participar els sectors professionals més representatius del territori i, per part de les escoles i instituts, l’oferta formativa en l’àmbit dels cicles formatius d’ inicial, de grau mitjà i de grau superior.

L’Escola Sant Nicolau va estar present a la fira amb un estand preparat i gestionat pel professorat i els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Els alumnes de primer curs de SMIX de Sant Nicolau van preparar les activitats que el públic podia fer en visitar el nostre estand:

-.  Una “lan party” on fins a quatre persones podien conduir un cotxe de fórmula 1 i jugar-hi en línia.

-. Un joc “arcade” resultat d’un projecte de col·laboració entre 5è de primària, 3r d’ESO i 1r de SMIX, construït durant un trimestre. El públic va gaudir molt d’aquests jocs de la dècada del 1980 al 1990.

-. Un ordinador construït amb materials d’ordinadors obsolets, amb la caixa de metacrilat i pantalla tàctil. Els visitants podien veure una presentació del projecte de cicles formatius de l’escola Sant Nicolau i, a través de la caixa transparent, els constituents de l’ordinador.

La fira ha sigut un èxit. Durant els tres dies van passar per l’estand moltes persones curioses i famílies interessades, i les activitats preparades pels alumnes van rebre moltes felicitacions per part del públic assistent i d’altres expositors.

 

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *