Comiat al curs 2022-2023

Hem arribat al final del curs 2022-2023. Un curs que, per primera, vegada va començar a principis de setembre amb tardes no lectives a primària, fet que va provocar algun embolic a pares i mestres, però sense conseqüències.

A part d’això, el curs ha transcorregut amb molta normalitat, prepandèmic podríem dir, ja que totes les activitats previstes com excursions, colònies, festes, comiats i graduacions, s’han pogut dur a terme.

Ha estat un curs intens i satisfactori com tots. Hem obtingut reconeixements en diversos camps: premis literaris, premis de programació informàtica, premis matemàtics; hem estat convidats a la Fira de Sabadell i al CitiLab pels cicles formatius i també per les ponències de dues mestres. Els alumnes de 6è i de 4t d’ESO han aconseguit molt bons resultats a les proves de Competències Bàsiques i els alumnes de 2n de batxillerat han fet un bon paper a les proves de selectivitat.

 

Durant el curs s’han jubilat algunes persones del PAS: Maribel González, Anna Maria González, Gregòria Granados i Assumpta Vilanova, i ara, a final de curs, els alumnes han pogut desitjar una feliç jubilació al conserge,  l’Agustí Martínez, que deixarà l’escola a finals d’agost i al director, el  Carles Rovira, que ho farà a principis de setembre.

Així doncs, amb la satisfacció de la feina feta, agafem vacances per recuperar forces i tornar el curs vinent amb la mateixa i renovada il·lusió.

Molt bon estiu a tothom!

 

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *