Primera promoció de SMX

Aquest curs la primera promoció del cicle de grau mitjà SMX (Sistemes Microinformàtics i Xarxes) ha arribat al final de l’etapa, amb l’obtenció del títol de tècnic/a de grau mitjà.

El dijous 15 de juny es va celebrar a l’escola la festa de graduació d’aquests nois i noies. L’acte es va fer a la sala d’audiovisuals. El director, Carles Rovira, va fer una glosa de la promoció. Seguidament, el professorat de cicles, Sílvia Macho, Pep Alcoverro, Monica Salvador, Núria Homet, David Roldán, Joan Sempere i Marc Fernández, van lliurar a cada alumne/a una orla del grup i el diploma de l’escola amb els mots:

Un camí!

Quina cosa més curta de dir!

Quina cosa més llarga de seguir!

Finalment es va servir un sopar fred al menjador on famílies, alumnes i professors van poder conversar i intercanviar les seves impressions. Va ser un acte emotiu per als alumes, famílies i professorat.

Ha sigut una promoció amb un primer curs complicat per la pandèmia, però aquestes dificultats es van anar superant. Durant el segon curs els alumes han realitzat als matins la formació en centres de treball (pràctiques en empresa) i les classes han sigut en horari de tardes.

A partir d’ara poden continuar estudiant un cicle formatiu de grau superior, dos cursos que els acreditaran amb la prestigiosa titulació de tècnic de grau superior.

Molts d’ells continuaran a Sant Nicolau amb el cicle DAM (Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma), altres marxaran per estudiar un altre cicle o bé seguiran altres camins. A tots els desitgem molta sort en el futur que els espera, un bon camí i que sigui molt llarg.

 

 

Tots els comentaris (1)

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *