Activitats d’estiu 2019

Ja us hem fet arribar tota la informació de les activitats que proposem per aquest estiu, però aquí us n’oferim un petit resum:

El Casal dels Picapedra pels més petits (P3 a 2n d’EPRI), amb activitats, jocs, tallers i sortides, i també l’esperada Nit a l’escola! Un estiu d’allò més divertit!

Per als que també volen començar-se a iniciar en el món del bàsquet, l’opció del Casalbasket (P5 a 2n d’EPRI) on combinaran activitats del Casal amb entrenaments esportius. Pels que volen més intensitat esportiva, les Colònies de bàsquet ((2n d’EPRI a 4t d’ESO), una setmana a La Conreria per gaudir de l’entorn i d’activitats esportives i lúdiques. I pels que no volen marxar de Sabadell, el Campus Bàsquet (1r d’EPRI a 4t d’ESO) per millorar la tècnica individual i col·lectiva d’aquest esport.

Oferim el taller de Dansa i Creativitat (P5 a 2n de Btx.) que ofereix diferents disciplines de dansa amb una coreografia i estil diferent cada setmana sota la direcció de la Maria Ferràndiz,  i activitats per treballar la part creativa i manual, dirigides per l’Esteve Gorina i la Carla Oliva.

I també  el taller de Teatre Musical (2n d’EPRI a 2n de Btx.) que sota la direcció de l’Albert González, permet als nois i noies participants aprendre com es prepara un musical combinant les diferents disciplines de cant, dansa i interpretació. (Tallers de places limitades tots dos!!!)

Les reunions de totes les activitats es faran la segona setmana de maig ( dies 6-7-8), i podeu apuntar els vostres fills i filles omplint les fitxes d’inscripció que hi ha als fulletons o  on-line a través de l’enllaç activitats d’estiu 2019.

 

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *