Festa de comiat de 2n de Batxillerat

El divendres 26 d’abril va tenir lloc el “comiat” dels alumnes de 2n de Batxillerat a l’hotel Urpí. És la festa de graduació dels alumnes que aviat deixaran l’escola per emprendre nous camins: universitat, feina, viatges, … cadascú seguint el seu tarannà i abandonant la seguretat de l’entorn familiar i conegut, per fer nous amics i viure noves experiències.

La trobada va començar amb unes breus paraules del President, Oriol Domingo, i del Director pedagògic, Carles Rovira, per seguir amb els veritables protagonistes, els  i les alumnes de 2n que havien organitzat l’acte amb presentacions, glosses de Primària, Secundària i Batxillerat, actuacions musicals i vídeos diversos sobre la seva vida escolar.

 

 

Després es va procedir a l’entrega dels diplomes i al sopar de pica-pica on pares, professors i alumnes van poder xerrar, fer-se fotografies i compartir records.

Com sempre, una festa entranyable que permet fer pinya a tota la comunitat, a l’hora que es convida els alumnes a emprendre el vol amb valentia.

MOLT BON CAMÍ!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *