XV Mercat Solidari i Marató

El passat divendres 2 de desembre vam organitzar el XV Mercat Solidari de l’escola. Després d’una setmana de rebre moltes aportacions per part de la majoria de les famílies de l’escola de jocs, llibres, disfresses, nines, ninots i altres objectes, els alumnes de 4t d’ESO i també de 1r i 2n de batxillerat van organitzar les diferents parades de venda al pati de l’escola.

A quarts de sis ja estava tot a punt i pares i nens van començar a buscar aquells objectes del desig que més els atreien i també van degustar la xocolata calenta que havia preparat el Vicenç, el nostre cuiner, i les coques i pastissos que havien regalat les pastisseries Sant Marc i Artbó i els alumnes de 4t d’ESO i les seves famílies.

La recaptació que es va aconseguir anirà destinada aquest any a l’ONG Open Arms que tan bona feina està fent des de fa anys al Mediterrani rescatant i duent a bon port a milers de migrants.

I seguint amb el tema de solidaritat i col·laboració també volem fer esment de la participació de l’escola, sobretot dels alumnes de 3r d’ESO i de 4t d’EPRI, en la campanya “1 Origami 1 €” de la Mútua General de Catalunya. Aquest any s’han elaborat i recollit uns 540 origamis que es convertiran en euros que aniran a la Marató 2022, dedicada a la salut cardiovascular, la Fundació Nexe d’ajuda a la infància i la Fundació Pasqual Maragall que investiga l’Alzheimer.

Com sempre l’èxit d’aquest Mercat i d’aquests origamis i de qualsevol altra iniciativa solidària que organitzem és de tota l’escola i així en deixem constància perquè sense aquesta participació general i generosa res de tot això seria possible.

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *