XII Mercat Solidari

El divendres 29 de novembre es va organitzar al pati de l’escola el XII Mercat Solidari amb un gran volum de participació, tant a nivell de donacions d’objectes per a la venda, com a nivell d’alumnat a l’hora d’organitzar les pancartes i les parades, com a nivell de vendes. 

Aquest any la recaptació aconseguida amb aquest Mercat anirà destinada a la Marató de TV3 dedicada a les malalties minoritàries i a la iniciativa de l’Hospital Universitari Parc Taulí, “Una Onada de Petits Somriures”, iniciativa que vol transformar els espais pediàtrics de l’hospital per tal de fer-los més amables i acollidors als seus petits usuaris. 

Les col·laboracions de particulars i d’empreses de la nostra ciutatcom les pastisseries Sant MarcArtbó, la botiga de material per a festes Vidal papers, i la feina de molta altra gent, van contribuir al fet que el Mercat Solidari d’enguany fos de nou un gran èxit. 

El pati es va omplir de jocs de taula, ninots de peluix, nines, llibres, vídeojocs …  També els plats de pastissos i coques i els vasos plens de xocolata calenta van estar molt sol·licitats pels clients més llaminers. 

El temps també va acompanyar la festa solidària, ja que la tarda va ser suau i sense pluja, fet que va permetre que les compres es fessin de manera tranquil·la i pausada. 

 

Moltes gràcies a tots! 

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *