Xerrades i tallers a l’escola

Des de finals de novembre i fins a pràcticament les vacances de Nadal, a l’escola s’estan fent moltes xerrades i tallers sobre temes molt diversos.

El 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones, els alumnes de 1r de batxillerat van fer el taller “Què no faries per amor” que es centra en la prevenció de la violència de gènere dins i fora de la parella.

Arran de la celebració del Mercat Solidari, activistes de l’ONG Open Arms han explicat als alumnes de secundària i batxillerat la seva immensa tasca en la defensa dels drets i les vides dels migrants que arrisquen les seves vides al mar en la recerca d’un futur millor per a ells i les seves famílies.

Els alumnes de 2n d’ESO van assistir a un taller sobre sexualitat “Sexualitats i afectivitat. Més enllà del sexe!”, un taller enfocat a reflexionar sobre els valors i sentiments en les relacions de parella, fomentar el respecte envers l’altre i també trencar alguns mites i tabús.

Una altra xerrada d’impacte va ser la que va oferir als alumnes de 4t d’ESO un jove pacient de l’institut Guttmann sobre els perills per a la salut, la pròpia i la d’altres, de certes conductes de risc: conducció temerària, consum de substàncies com drogues i alcohol que et poden fer perdre el control, etc.

La majoria de cursos de secundària també han assistit a les xerrades que organitza la Marató de TV3 per informar dels objectius i el propòsit de la recaptació d’enguany.

Esperem que aquests tallers i xerrades hagin estat del seu interès i els permetin clarificar conceptes i actituds.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *