Xerrades de La Marató de TV3

Divendres 29 novembre  i dilluns 2 de desembre els alumnes de Secundària i Batxillerat han assistit a les xerrades de divulgació que organitza la Fundació La Marató de TV3. 

Aquestes xerrades serveixen per explicar als nois i noies el propòsit de La Marató, per comentar l’objectiu al qual es destinaran els diners recollits i per recordar-los que qualsevol aportació és important. 

Aquest any la persona encarregada de fer les xerrades als alumnes ha estat la Berta Mir, estudiant de sisè curs de medicina.  

Les xerrades es divideixen en tres parts: la primera dedicada a recordar què és La Marató, la segona és per visionar els vídeos de la campanya d’enguany i la tercera en la qual es passen unes diapositives que expliquen molt bé què són les malalties minoritàries, a qui afecten i els problemes amb la diagnosi. Finalment la ponent, en aquest cas la Berta respon les preguntes dels alumnes. 

Són unes xerrades molt ben estructurades, que aporten força informació de manera clara i concisa, però que també arriben al cor, sobretot amb els vídeos protagonitzats per joves que pateixen malalties minoritàries. 

Com ja sabeu, l’escola col·labora amb La Marató per diverses vies: amb la donació de part del recaptat al Mercat Solidari, amb els “origamis” i amb la cantada de Nadales als Jardinets de La Caixa per part dels alumnes de 4t de Primària el proper diumenge 15 de desembre. 

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *