Xerrades i tallers

Durant aquest curs que ara s’acaba han estat diverses les xerrades i conferències que s’han realitzat a l’escola. Xerrades i tallers per als nois i noies dels diferents cursos i de temàtiques molt diverses, així com per a pares i personal de l’escola.

Així els nostres alumnes han pogut compartir coneixements amb policies locals que els han ensenyat educació viària, monitors que els han ofert tallers sobre els perills de l’alcohol i el joc. Experts que els han parlat d’economia, psicòlegs que els han ofert maneres d’encarar la sexualitat des de la sensibilitat i l’afecte, personal de la Creu Roja que els han ensinistrat en primers auxilis, xerrades sobre Intel·ligència Artificial, tallers de sardanes i tallers de percussió corporal …

Pel que fa a activitats per a pares i personal de l’escola, s’han ofert xerrades de diversos temes i per a progenitors i professors de nens i nenes d’edats molt diverses. Des de la xerrada sobre “Hàbits orals, parla i llenguatge” realitzada per la logopeda Cristina López per als pares dels més menuts, fins a la de “Sexualitat i afectivitat a l’adolescència” que va oferir la sexòloga Milos Salgueda, passant per la “Pors, angoixes i sobreprotecció” de la Pilar Domingo; la de “Tècniques d’estudi” de la Mònica Salvador; la d’ ”Hàbits nutricionals” d’en Josep Pont; la d’ ”Educació sexual” (per a alumnes de cicle superior de primària) de la Sílvia Catalán ; la de “Seguretat a Internet” realitzada per agents dels Mossos d’Esquadra o la de “Bones pràctiques digitals” del professor Albert López Corbella.

Com podeu veure, l’oferta ha estat molt àmplia i variada i les persones que les han dut a terme, professionals molt qualificats.  Esperem poder continuar oferint xerrades com aquestes i d’altres que despertin el vostre interès. Si teniu algun suggeriment al respecte que creieu que pot ser d’interès general, no dubteu a fer-nos-ho saber.