Xerrada de Lluís Prats a 6è

El passat dia 6 de febrer en Lluís Prats, autor del llibre Hachiko, el gos que esperava, va venir a l’escola a parlar una estona amb els nois i noies de 6è d’EPRI.

Els alumnes, que ja havien llegit el llibre, esperaven aquesta oportunitat amb interès i van aprofitar per fer-li moltes preguntes sobre el llibre en concret i també sobre molts altres temes.

En Lluís va respondre totes les preguntes amb ganes i així els alumnes van poder saber que és autor també de llibres d’història molt gruixuts; que li agrada molt escriure llibres de fantasia, poc reals; que els seus autors preferits són Michael Ende, Roald Dahl i  J.R.R.Tolkien; que va passar una temporada a Los Angeles participant en la producció de dues pel·lícules i que això del cinema és molt lent, que una pel·lícula pot trigar a fer-se més de vuit anys!

Els alumnes també van  aprofitar la visita de l’autor per demanar-li que els firmés els llibres.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta visita va ser possible gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes que, amb el seu programa “Autors a les aules” permet que els nois i noies coneguin els autors de les seves lectures.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *