Visites internacionals

La darrera setmana d’octubre van visitar l’escola un grup de professors de l’escola Måløvhøj Skole de Ballerup , Dinamarca.

En un viatge finançat amb fons europeus, van sol·licitar visitar la nostra escola atrets pel nostre Projecte de Robòtica, projecte que, com ja sabeu, vam endegar ja fa cinc anys a l’escola i que implica treballar la robòtica en totes les àrees  de manera transversal des de P3 fins a 1r de Batxillerat. És un Projecte avalat i reconegut pel Departament d’Educació, que ha certificat Sant Nicolau com a  “escola innovadora”.

La visita d’aquests companys de Dinamarca, que tornaran a venir a finals de mes,  va implicar un intercanvi amb l’equip directiu de l’escola, que els va mostrar les instal·lacions i van compartir projectes i estratègies. Els professors danesos també van poder compartir diverses classes pràctiques amb alumnes de primària i secundària.

Aquesta vista estimula encara més tot l’equip docent implicat en el Projecte a seguir endavant i a mantenir-se sempre a primera línia quant a formació i innovació en les diferents àrees.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *