Visita del músic Lalo López a 2n d’ESO

El passat dimarts dia 16 d’octubre en Lalo López va venir a fer una xerrada pels alumnes de 2n d’ESO. L’activitat va durar una hora i mitja i ens va parlar com va crear la seva banda i els successius noms dels seus grups. També ens va ensenyar les seves cançons, com es fan els videoclips, com es creix en un grup, els sacrificis que has de fer per fer que tot vagi bé.
També ens va dir quins instruments al llarg de la seva vida havia tocat, i eren tres, el baix, la guitarra acústica i la elèctrica, que és amb la que es s’ha dedicat professionalment.
Ens va tocar una mica la guitarra elèctrica i també ens va mostrar com es crea el ritme de les cançons amb els programes informàtics. També ens va explicar la feina que hi ha darrere de cada disc, videoclips, portades i de tot el que té a veure amb la publicitat.

De petit, quan va veure que la seva passió era la música, els ho va explicar als seus pares, i ells el van apuntar a classes de música clàssica. Però com que no li agradaven gaire, i les trobava avorrides, es va decantar per tocar un instrument. Primer va provar amb la guitarra espanyola i el baix, però en les audicions creia que no se’l sentia prou. Per tant va buscar un instrument més sorollós, decidint-se finalment per la guitarra elèctrica.
Li encanta el seu treball i no el voldria deixar per res del món.
La visita ens va agradar molt a tots, gràcies.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *