Visita de l’actor Jordi Martínez

Gràcies al programa Flip Art de la Diputació de Barcelona, i dins el catàleg “Aventures d’Artistes”, els alumnes de 2n d’ESO han pogut gaudir de la visita de l’actor i pallasso Jordi Martínez.

L’objectiu del programa FlipArt és fomentar el coneixement de diferents disciplines artístiques entre l’alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles formatius i, d’aquesta manera, aconseguir la seva implicació en l’art.

En Jordi Martínez, a part de ser un excel·lent actor i pallasso com ha demostrat en totes aquelles obres en les quals ha intervingut – Hamlet, El Misàntrop, El coronel ocell, L’arquitecte  i la sèrie Merlí -, és també un magnífic comunicador que sap despertar l’interès dels nois des de la primera frase.

Durant la xerrada, en Jordi explicà la seva idea del teatre, la representació com un joc que li permet reinventar-se en diferents personatges, interpretar vivències i experiències molt diferents a la seva vida, fet que, a vegades, el pot portar a situacions un punt desconcertants. També va explicar el teatre com una activitat que implica molta gent: un acte col·lectiu on ningú és més important que un altre i on tots són imprescindibles.

Finalment, torn de preguntes dels alumnes i més reflexions de l’actor sobre la importància d’observar, de fixar-se en les coses i en les persones; el paper fonamental de la constància en l’estudi i el deure de buscar la part humana de tots els personatges.

Una visita que va deixar molt contents alumnes i professors!

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *