Visita al Cosmocaixa

El darrer dimecres dia 9 d’octubre els alumnes de 4t d’EPRI van visitar el Cosmocaixa de Barcelona i van poder gaudir de la nova sala Univers, recentment inaugurada.

Aquests dies els nois i noies de 4t estan estudiant l’Espai i el nostre Sistema Solar, així que van aprofitar l’avinentesa per organitzar aquesta interessant visita.

Van arribar al Cosmocaixa puntuals i van tenir una estona lliure per passejar pels diferents espais de la sala Univers : Kósmos, Fronteres i Evolució.

Després van gaudir de la projecció de dos interessants documentals sobre el sistema solar, amb els quals ampliar  els coneixements que ja havien après a classe.

Com que el temps era una mica plujós, van dinar al pati del museu i, seguidament, van tornar a fer una volta per les sales i van poder anar, de nou, a l’exposició sobre miralls i efectes òptics .

De la sala Univers en destaquen dos aspectes: una recreació del Big Bang, amb uns efectes visuals espectaculars i amb uns comptadors que, tot seguint l’evolució de l’explosió, marquen a gran velocitat els anys i la temperatura;  l’altre aspecte és una reproducció del planeta Terra obert per la meitat que permet veure de què i com està format el centre del planeta, i amb imatges interactives  dels dos hemisferis amb les quals es poden observar els efectes de l’escalfament global.

Una visita que ens recomanen efusivament.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *