Vídeos sobre el confinament de 5è d’EPRI

L’Alícia i el Jordi, tutors de 5è d’EPRI, van enviar una infografia als seus alumnes que deia això:

Es tractava, doncs, que els alumnes fessin una reflexió personal sobre les circumstàncies que estem vivint tots plegats a causa de la pandèmia de la covid-19.

Una reflexió que havia d’abastar les tres fases dels sentiments i les emocions: com es sentien (por, angoixa, dolor, preocupació), què creien que havien aprés vivint aquesta situació tan inesperada i insòlita (convivència amb la família, possibilitats de passar-ho bé tot i no sortir de casa, importància de la higiene) i, finalment pensar algun missatge positiu per compartir amb tothom.

Un cop feta aquesta reflexió personal, els alumnes van enviar als mestres les seves frases i aquests en van fer una tria per tal de poder reflectir el ventall d’emocions, aprenentatges i esperança, i van retornar als nens i nenes les frases que haurien de dibuixar o escriure i llegir mentre es gravaven en vídeo. Finalment el vídeo calia enviar-lo als tutors per a fer-ne el vídeo final.

El resultat és absolutament espectacular, amb uns vídeos realitzats per nens de 10 anys que saben plasmar de manera clara, efectiva i afectiva les emocions i sentiments pels que hem passat tots, nens i adults, al llarg d’aquestes últimes setmanes.

Vídeo de 5è A , Vídeo de 5è B

Moltes gràcies per una feina tan ben feta i tan sincera.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *