Viatges a Batxillerat

Del 12 al 19 de desembre de 2019 els alumnes de 2n de batxillerat van fer el viatge final de promoció a Itàlia. Un viatge cultural i de convivència únic que quedarà en el seu record.

Vam marxar el dijous 12 de matinada amb avió cap a Itàlia. A les 8.00 ja érem a Florència on ens esperava l’autocar, que havia marxat dos dies abans amb l’equipatge. Vam passar tres dies sencers visitant la Toscana: Florència amb la Galeria dels Uffizi i la Galeria de l’Academia, Pisa, San Gimignano i Siena. Després ens vam traslladar a Roma on vàrem passar dos dies visitant els Museus Vaticans, la Basílica de Sant Pere, el Coliseu i els Fòrums Imperials i, és clar, passejant força per la ciutat, visitant les seves places, Piazza Navona, Fontana di Trevi etc. i gaudint de gelats exquisits.

El dimecres a la tarda ens vam traslladar a Civitavecchia per agafar el Ferry de Grimaldi i tornar cap a Barcelona.

Val a dir que vam trobar totes les ciutats amb ambient de Nadal: enllumenat, mercats d’artesania i pessebres, mostrant-se d’aquesta forma molt més boniques del que ja són.

Pel que fa al temps, el primer dia va diluviar, tant  que vam haver de deixar la visita a Lucca,  però els altres sis dies vam tenir bon temps i no va fer gaire fred.

Ara els alumnes de 2n de batxillerat afronten un final d’etapa molt important: obtenir el títol de batxillerat, fer la selectivitat i entrar a la universitat. És el darrer curs que passaran a Sant Nicolau,  el darrer que estaran junts,  però el record d’aquest viatge que han fet com a grup els quedarà per sempre.

D’altra band, ja fa 16 anys que cada curs l’escola Sant Nicolau organitza un intercanvi amb l’escola IGS Flötenteich d’Oldenburg, a Alemanya. Aquest desembre, els alumnes d’alemany de 1r de batxillerat han visitat aquesta ciutat. Han estat una setmana convivint amb els nois i noies alemanys i durant l’estada han fet activitats de lleure i culturals per conèixer el país, la seva cultura i practicar l’idioma. Algunes de les visites van ser a la ciutat de Bremen i Oldenburg, i als mercats de Nadal. Ha estat una experiència com sempre molt enriquidora. Han deixat enrere molts amics, que aviat retrobaran el mes de març, quan ells ens visitin a Sabadell.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *