Trobada del “Projecte Bongoh”

Dijous passat vam anar a Vilafranca del Penedès per conèixer els companys i companyes de totes les escoles que hem participat aquest curs en el projecte Bongoh.

BONGOH és un projecte col·laboratiu en xarxa iEARN Pangea on diferents escoles participen, durant tot el curs, en un joc de simulació seguint les instruccions de Rodaminah i vivint una gran aventura. El joc consisteix en què cada grup-classe viu en una illa de l’arxipèlag Bongoh i interactua amb els altres habitants i amb Rodaminah.

Enguany hi hem participat 5 escoles i hem “habitat” les illes de l’arxipèlag Bongoh. Hem estat més de 200 alumnes de 5è i 6è. Fa molts anys que la nostra escola participa a 5è.

Hem fet moltíssimes activitats i hem utilitzat  moltes eines digitals.

Trobareu tota la nostra feina en el blog de Bongoh

A la trobada de Vilafranca, el primer que vam fer va ser cantar una cançó. Cada escola n’havia preparat una per explicar l’experiència. Nosaltres, vam fer servir de base la coneguda cançó de “La Venda” d’Eurovisió d’aquest any.

Després vam jugar a 8 jocs en equips barrejats en escoles i així vam fer nous amics i amigues.

.
.

Després de dinar vam jugar amb tots els nens i nenes de les altres escoles. Eren molts simpàtics!

En una estona, ens van cridar perquè anéssim prop de la tarima on havíem cantat per agafar el diploma. La Laia Aparicio, que és qui va aportar el dibuix representant de Sant Nicolau al pòster d’enguany, va recollir el diploma que ens va entregar la Margarita, la responsable del projecte dins l’organització d’iEarn Pangea. La seva germana Maria Aparicio, la va acompanyar. En el pòster veureu que els dibuixos que representen elements de la festa major de Vilafranca del Penedès.

Ens ho vam passar genial i ara ja tenim més amics que abans!

Esperem que els propers anys, els futurs viatjants a arxipèlag Bongoh, s’ho passin tant bé com nosaltres.

Adéu Bongohnians!

Enllaç a un petit documental:

Article redactat pels alumnes de 5è A i 5è B.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *