Treball a P5 des de casa

Els més grans del cicle d’Infantil, els nens i nenes de P5, han estat treballant totes aquestes setmanes del confinament amb molta imaginació i mantenint la comunicació a través de videoconferències, propostes d’exposicions orals, contes, etc.

De totes aquestes activitats una de les més visuals és la dels reptes setmanals que les seves mestres, la Georgina i la Mercè, els han proposat  Reptes que impliquen manipulació d’objectes, treballs manuals com retallar, pintar, fer composicions en l’espai i reptes que, sobretot, requereixen molta imaginació.

Sense sortir de casa els alumnes han construït torres altíssimes, cabanes, composicions d’objectes a terra, fins a fer-ne un dibuix amb significat, han creat barques i flors, han remenat la seva biblioteca fins a trobar un conte que els agradés i n’han representat la portada, sols o amb la col·laboració de pares o germans.

Veure la capacitat d’aquests alumnes a l’hora d’aconseguir superar aquests reptes és molt engrescador i demostra que res pot superar la imaginació i les ganes de fer coses, i de buscar alternatives per sortir-se’n.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *