“Transnational meeting” a Sabadell

 

 

Els dies 7,8 i 9 de juliol s’ha dut a terme la darrera reunió a Sabadell per tancar el projecte Erasmus +Ka  anomenat, CLIMATE CHANGE READY.

Han vingut a aquesta trobada, els coordinadors de cadascun dels països participants,  juntament amb els professors de les diferents escoles que han format part d’aquest projecte, i també el coordinador general del mateix.

En les reunions que han tingut lloc aquests tres dies hem començat a enllestir l’informe final, hem treballat en la pàgina Web del projecte i hem intercanviat informació sobre les diferents activitats que s’han realitzat a cada país participant.

Però encara ens queda molta feina per fer: cada país ha d’acabar el seu informe final per enviar-lo a les respectives agències nacionals que els hauran d’avaluar, i després, tots els informes s’enviaran a l’agència Alemanya – el coordinador general de tot el projecte és alemany- , per tal de posar-ho tot en comú.

Un projecte europeu que ens ha permès treballar sobre un tema tant interessant i d’actualitat, com el canvi climàtic, que ens ha obert les portes a conèixer escoles i països europeus i també ens ha donat l’oportunitat de fer noves amistats.

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *