Tanquem el curs

I bé, s’ha acabat un altre curs! El dia 21 de juny vam omplir el pati de l’escola d’alumnes i mestres que, tot fent rotllanes, cantaven L’hora dels adeus. La majoria ho feien amb alegria i entusiasme per començar les desitjades vacances d’estiu, però alguns, els de 6è sobretot, amb una certa sensació de tristesa per alguns companys que marxen i pel canvi d’etapa que, en certa manera, és el que marca el pas de la infantesa a l’adolescència.

En realitat, des del mes de maig, a l’escola hem fet molts comiats i molts tancaments de curs: vam començar amb l’acte de comiat dels de 2n de batxillerat, el que es fa primer per no destorbar-los en la seva preparació de les PAU. Després van ser els de 2n de SMX que també graduaven i acaben la seva etapa a l’escola com a estudiants de grau mitjà.

També van fer el seu particular comiat els alumnes de 4t d’ESO: tanquen l’educació obligatòria. Alguns seguiran a l’escola cursant estudis superiors de batxillerat o de grau mitjà, alguns marxaran a altres instituts per canviar d’aires o per realitzar estudis que no oferim a l’escola.

A tots ells, als que encara els queden molts cursos per endavant, com als que ja encaren la universitat, als que marxen i als que es queden, a tots, com sempre: BON CAMÍ!