Smile Miles i el seu espectacle de Circ

Una part dels diners recollits al Mercat Solidari es van donar a l’ONG Smile Miles. Aquesta organització es va oferir per venir a l’escola a fer un espectacle de circ per donar a conèixer el que fan.

El dijous 10 de gener vam rebre la visita del Martín, l’ànima de l’ONG Smile Miles, i els seus companys. Ens van oferir un tastet del seu espectacle a tot l’alumnat de primària. Aquesta era la primera vegada que un artista local, l’artista de circ i pallasso ZA CA col·laborava amb ells. Ens van captar l’atenció de seguida i vam passar una estona fantàstica amb ells.

Després tots nosaltres vam anar a les classes a fer un dibuix del que havíem vist i ens havia agradat més del seu espectacle, mentre que ells preparaven la xerrada posterior en la que explicaven quina és la missió de l’ONG. Tots aquests dibuixos els vam penjar a la paret de la sala d’actes (planta -1)

La missió d’aquesta ONG és millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de la pobresa extrema, infants que mai tindrien l’oportunitat d’accedir a aquest tipus de cultura. Desenvolupen aquestes accions a nivell internacional, principalment a Àsia, Àfrica i Sud-Amèrica.

Moltes gràcies, Martin, per venir a fer-nos gaudir del vostre espectacle i, sobre tot, per la gran feina que feu a nivell internacional.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *