Servei de menjador

Després d’una experiència que no va acabar de rutllar, l’escola ha recuperat les regnes del servei de mitja pensió amb un nou cuiner, en Vicenç Graño i les ajudants de cuina Sílvia Prat, Maite Marín i Mercedes Garcia. La Carme Casamartina segueix al capdavant del servei i, entre tots, han afrontat el repte de reprendre i millorar el servei de mitja pensió de l’escola.

Aquest desig de millora es nota en els menús proposats, que són més saludables, amb productes de proximitat, amb la incorporació de nous aliments i diferents maneres de cuinar-los i, per fer-los el més equilibrats possible, compten amb el consell d’en Josep Pont, assessor nutricional i tècnic en alimentació natural, que ha fet una darrera  supervisió dels menús.

D’altra banda, a causa de la pandèmia i a la necessitat d’espaiar els torns de menjador i seguir fent possible l’oferta de servei a tots els alumnes de l’escola, es va decidir que els nens i nenes de P3 i P4 dinarien a l’aula. Així, doncs, se’ls porta el menjar a les classes complint amb totes les mesures de seguretat alimentària, i amb un servei segons el qual cada alumne té tot el seu menú.

També s’ha reforçat l’equip de monitors i monitores de menjador, amb més personal per tal de poder garantir, en tot moment, les mesures de distància i de manteniment, també al menjador, dels grups bombolla establerts a l’escola.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *