Scrabble en Català a 5è

Com ja és tradició els alumnes de cinquè han començat el curs amb una classe pràctica d’Scrabble en català. Aquesta l’ha dirigida en Francesc Gallen, el responsable de la Federació Internacional d’Scrabble en català. Gràcies a persones com ell els alumnes de cicle superior i ESO d’escoles d’arreu del territori català mostren interès i aprenen vocabulari i ortografia catalana.
Aquest és el tret de sortida d’un treball que durem a terme al llarg del curs. De manera periòdica dedicarem estones a jugar entre els alumnes de 5è A i 5è B creuant parelles segons puntuacions i alhora, recollint els resultats per a portar les millors parelles a la final d’Scrabble escolar de Sabadell el mes de març, final de la que en sortiran les parelles que representaran Sabadell a la final dels Països Catalans el mes de maig al Prat del Llobregat.
Les mestres de cinquè valorem molt positivament aquesta activitat ja que, curs rere curs, notem com els alumnes gaudeixen jugant amb les lletres i construint paraules i com generen una complicitat especial amb la parella de joc.
Esperem poder arribar lluny amb els nois i noies d’aquest curs i, sobretot, veure com milloren el seu lèxic i ortografia catalana.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *