Sant Nicolau al XIII Premi Sambori 2019

L’entrega de guardons del  Premi Sambori (demarcació del Vallès Occidental) va tenir lloc el dia 18 de març a la Vela de l’Estruch. Quatre alumnes de l’escola estaven nominats a premi i és per això que, a part dels premiats  i les seves famílies, també hi van assistir la classe de 6è A amb la seva tutora Magda Urgelés, i la coordinadora de Secundària Glòria Camprubí.

L’acte, presentat per la Neus Humbert, antiga alumna de l’escola, va comptar amb la presència d’oradors il·lustres com el regidor d’educació i primer tinent d’alcalde Joan Berlanga, i la presidenta d’Omnium Sabadell, Teresa Mira. També hi assistí en Jordi Roca, pintor local que cedia una obra seva per a presidir l’acte.

Finalment l’escola va aconseguir dos tercers premis: a la categoria de cicle inicial per a Noa Botana Pratcorona i  a la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius per a Laia Escursell Rof;  i dos primers premis,  a la categoria de  cicle superior per a Laia Cusidó Marquès i  a la categoria de Batxillerat per a Alexandre Cubells Fernández.

L’enhorabona a tots i ànims per a la final!

Relació dels premiats

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *