Sant Jordi a Infantil

Per poder celebrar la diada de Sant Jordi amb els nostres alumnes més petits, tot i la situació de confinament que estem vivint, les mestres van fer i proposar diverses activitats.

Així, els de P3 van fer una sessió de videoconferència a través de Zoom que va permetre que els nens poguessin veure els companys i les mestres. En aquesta sessió les mestres van explicar als nens i nenes de la seva classe la Llegenda de Sant Jordi en l’espai setmanal dedicat a l’hora del conte.

A les classes de P4 també es va fer una trobada per videoconferència dels alumnes amb les seves mestres. En aquest cas la Llegenda de Sant Jordi es va explicar amb titelles de pal que van fer la Núria i la Marta. Va ser una trobada que els nens i nenes van seguir amb molt d’interès.

Els més grans del cicle, els de P5, tenien una proposta de les seves mestres per fer un dibuix gegant amb coses de casa que fes referència a Sant Jordi. Van quedar uns quadres absolutament espectaculars!

Un Sant Jordi especial, però ben celebrat per part de les classes de l’Arc de Sant Martí, la Pluja, el Sol, els Núvols, els Meteorits i les Estrelles.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *