Un Sant Jordi molt especial a Primària

El cicle inicial de Primària va programar també diferents actes per celebrar la diada de Sant Jordi. Així, els de 1r d’EPRI van organitzar un “SantJordi especial”; els alumnes de 2n d’EPRI tenien l’encàrrec de les seves mestres de construir un drac ben original fent servir, entre altres materials, uns plats de paper. El dia de Sant Jordi es van trobar en l’espai virtual de la videoconferència per tal de compartir les seves creacions.

Els nens i nenes de 3r d’EPRI van començar el divendres anterior a Sant Jordi fent recomanacions de llibres com les que fan a la biblioteca al final de cada trimestre. Després van fer moltes manualitats relacionades amb el tema de la Llegenda de Sant Jordi i les van compartir en un “padlet”, una aplicació que s’utilitza per compartir una pissarra digital. Van fer uns treballs manuals molt bonics.

A 4t d’EPRI van proposar tres activitats lligades al dia de Sant Jordi. Una va ser el visionat d’un vídeo, Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris Lessmore  i després els alumnes van estar comentant els personatges i decidint quin moment i personatge els havia agradat més i per què. També van estar comentant la història de Perseu i Andròmeda i cercant, en aquesta història mítica, similituds amb la llegenda del nostre patró.

La darrera activitat va ser l’organització d’un Certamen Literari amb el tema “Quan s’acabi el confinament…” o tema lliure ( això només a 4tB). Els textos escrits es van compartir per videoconferència i les votacions les van fer els propis alumnes per una banda i el mestre i la mestra per l’altra. Les votacions van coincidir en un 90%.

A 4t A els guanyadors van ser:

1r Premi: Laia Sánchez (Xampú) Què faré després del confinament.

2n Premi: Ivet Casas (Sol, solet) Què m’agradaria fer quan s’acabi el confinament.

3r Premi: Judit Torras (Espurna de sol) Què m’agradaria després del confinament.

A 4t B els guanyadors van ser:

1r Premi: Èric Solé (Rex Dasher) El kiwi que volia volar.

2n Premi: Júlia Matencio (Al mar!) A sota el mar (companys). i Clara Gomà (Muñeco de Gowther) Després del confinament. (tutora)

3r Premi Pol Viñals (Paris) Missió, salvar el planeta.

L’enhorabona a tots!

Els de 6è també es van trobar per videoconferència per compartir, entre tots, els treballs manuals que havien elaborat a casa. El repte proposat era fer una rosa amb qualsevol material: paper, roba, dibuix, pintura, plastilina, patís, magdalenes… La principal finalitat, però era la de veure’s tots junts de nou i, tot i que no hi ha imatges, això va ser el millor d’aquest Sant Jordi tan diferent.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *