Un Sant Jordi diferent

És Sant Jordi i, en circumstàncies “normals”,  l’Escola bulliria d’ activitats diverses. A Secundària concurs de pastissos, lectura dels treballs premiats del Certamen Literari, entrega de les orles als alumnes de 2n de Batxillerat, balls, actuacions dels alumnes d’ESO, parada de llibres de 2a mà dels alumnes de 1r de Batxillerat…

A Primària també farien activitats diferents: alumnes de cicle Superior explicant contes als més petits, sortida al carrer per veure les parades de llibres i activitats diverses a les classes per tal de celebrar un dia tan nostrat.

Però aquest any no pot ser, no podem fer-ho a la manera tradicional, així que ens caldrà inventar-nos una nova manera de celebrar Sant Jordi.

Des de l’Escola us volem engrescar a mantenir la festa el més viva possible, per això us suggerim que intenteu buscar a través d’Internet, ràdio, diaris, a les recomanacions que trobareu al bloc de l’Escola o les que feu a les xarxes, llibres per regalar a tota la família i feu vals per quan puguem tornar a sortir. Buscar llibres per als fills, per als pares, avis i germans és un acte d’amor que demana tota la nostra atenció i és un bon exercici d’empatia.

D’altra banda també us convidem a fer roses per regalar a aquelles persones que estimeu. Podeu dibuixar una rosa, fer-la amb paper de seda, retallada i enganxada, amb plastilina, amb fang, amb lletres, amb collage, amb i com us vingui de gust  i, un cop la tingueu, la feu arribar a qui vulgueu gràcies a les possibilitats que ens brinda la tecnologia, ( ei, i si voleu les compartiu a les xarxes i, si preferiu dibuixar o fer un un drac com aquest que ha fet la Maria de 1r d’EPRI, doncs també).

Drac d'una alumna de 1r d'EPRI

Per a l’Escola, Sant Jordi és una festa important i no podem deixar de celebrar-la encara que sigui de manera confinada. Segur que mestres i professors us fan arribar moltes propostes per celebrar el Sant Jordi de manera diferent. Les compartirem a la propera Newsletter.

Feliç Sant Jordi a tothom!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *