“Rodant cap a la normalitat”, una activitat d’esport inclusiu.

Com ja és habitual a sisè, els nois i noies fem una activitat amb Global Basket, un club esportiu de bàsquet creat al 2012 i vinculat a Sabadell, que pretén obrir la porta al món del bàsquet a persones amb “diversitat funcional”. El club té tres pilars bàsics: formació, inclusió i competició.

Els de 6è A hi vam anar el dimarts 26 de març i el dijous 25 d’abril serà el torn dels de 6è B. Aquesta activitat està relacionada amb l’àrea d’educació física.

Vam poder compartir una bona estona amb l’Adrian que, de manera molt pràctica, ens va fer conscients de les diferents realitats que existeixen a la societat i ens va fer passar una molt bona estona jugant, adaptant i modificant diferents jocs i activitats per tal que tots ens sentíssim inclosos i amb les mateixes possibilitats d’assolir els objectius principals que eren passar-ho molt bé jugant a bàsquet i adonar-nos que tots som diferents, però tots som capaços de fer.

Agraïm al Club Esportiu Global Basket, i molt especialment a l’Adrian,  la realització d’aquesta activitat adreçada a l’alumnat. Els valors transmesos durant la jornada, de treball en equip, esforç, respecte, superació i la resolució de petits conflictes amb un canvi d’actitud positiva per afavorir el benestar de tot l’equip, han servit per fer una reflexió als nostres alumnes i sensibilitzar-los en la seva formació per esdevenir ciutadans d’una societat inclusiva.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *