Renovació del pavelló

Aquest juliol 2022 es va dur a terme un canvi d’imatge del pavelló de l’Escola Sant Nicolau. Feia més de 10 anys que no es realitzava cap tasca de manteniment en aquesta línia i era necessària una restauració de la pista de joc. El procés d’aquest canvi  no va sorgir de la nit al dia, ja feia molts mesos que diferents integrants de la junta del CE Sant Nicolau, juntament amb les gerències de l’Escola i la del Club, estaven perfilant els detalls perquè fos realment un èxit.

En aquest procés es va tenir molt en compte que en el pavelló hi sortís reflectit tant el nom de l’escola com el nom del club, ja que en tot moment han anat agafats de la mà per dur a terme aquesta transformació. La integració de les dues institucions es va plasmar clarament en el pintat final del pavelló on es pot veure el nom de les dues entitats.

Un altre punt que es va tenir molt en compte va ser que el logotip corporatiu del CE es veiés ressaltat dins de la pista. Per això, es va escollir com a lloc idoni per pintar-lo el mig camp, per tal de causar d’aquesta manera un gran impacte visual.

Després d’aquests mesos previs de preparació, a inicis de juliol va començar el pintat que canviaria per complet l’estètica de la instal·lació. Durant una setmana es va treballar de valent per poder aconseguir que els integrants del Campus d’Estiu ja en poguessin fer ús. I així va ser, després d’una setmana de feina va quedar enllestida i es va poder utilitzar el pavelló renovat. Després d’aquesta remodelació, el pavelló de l’escola s’ha convertit en una de les instal·lacions més espectaculars de l’actualitat esportiva de la ciutat.

A tot això cal sumar-hi una primícia i és que tot aquest procés també va lligat a una potent campanya de “naming” que finalitzarà el proper 19 de novembre, que coincidirà amb l’acte de presentació del CE Sant Nicolau temporada  2022-2023. Ja estem tots ansiosos per veure quin serà el nom finalista.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *