Recuperem les sortides a ESO i Batxillerat

Hem començat el curs amb una normalitat gairebé prepandèmica. Només les mascaretes encara tapen els somriures d’alumnes, professors i personal a l’escola, però les classes es fan amb presencialitat i s’han pogut reprendre també totes les activitats relacionades.

En aquest sentit, els alumnes d’ESO i Batxillerat van poder sortir d’excursió aquest mes d’octubre tal com tenien programat.

Els alumnes de 1r d’ESO van fer una excursió a Barcelona i  van poder visitar el Laberint d’Horta abans d’anar cap a la zona del Fòrum de Barcelona on van dinar i van poder gaudir d’una estona de joc a la platja.

Els de 2n van fer una cursa d’orientació al Montseny. Van haver de seguir les indicacions que els havien donat els professors, les de la brúixola i les senyalitzacions de ruta que es troben als camins de muntanya fins arribar a l’Empedrat de Morou. Van haver de caminar sota la pluja durant una estona, però tots se’n van sortir d’allò més bé i van gaudir de l’aventura.

Els nois i noies de 3r d’ESO van marxar cap a Tarragona per fer una visita guiada a la ciutat romana, una visita sempre interessant i que sorprèn pel bon estat en què es troba el circ romà,  el fòrum i l’amfiteatre amb les seves magnífiques vistes sobre el mar.

4t d’ESO va anar també cap a terres tarragonines per anar a visitar el monestir de Santes Creus, una joia arquitectònica de l’art medieval català, i després van visitar el poble de Montblanc.

I els alumnes de Batxillerat també va poder fer una escapada: els de 1r van fer una gimcana pel centre de Barcelona per admirar els edificis i espais arquitectònicament més importants: Pedrera, Boqueria, Casa Ametller, casa de les Punxes …

I els de 2n van anar a visitar els llocs més emblemàtics de la Batalla de l’Ebre, en un recorregut que els va dur a Corbera d’Ebre,  Villalba dels Arcs i la Fatarella.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *