Recomanacions de lectura des de la biblioteca

El nudo Windsor. S.J. Bennett. Editat per Salamandra. Traduït per Patricia Antón de Vez

Per fer un petit homenatge a la reina d’Anglaterra en el seu jubileu de platí, us proposem la lectura d’aquest “divertiment”.

Al Castell de Windsor se celebra un sopar, amb dret a pernocta, per a un petit grup de gent il·lustre. Són de diferents classes socials, diverses nacionalitats i de camps laborals sense connexió aparent.

Per tal de fer-los la vetllada més distreta, a part del sopar, també se’ls ofereix un concert de piano i balls de saló. Una vetllada a la qual assisteix la reina, que fins i tot ballarà alguna peça amb els convidats.

L’endemà hi ha la sensació general que ha estat una vetllada rodona, però aviat se’ls ennuegarà l’esmorzar quan s’assabenten que el pianista ha aparegut mort a la seva habitació.

Per als  convidats és un accident, per  a la policia, un assassinat i per als serveis secrets,  una execució encarregada per una nació enemiga.

La reina Elizabeth no veu clar el camí que prenen les investigacions i, amb l’ajuda de la seva secretària, emprendrà una investigació paral·lela.

Una novel·la distreta i divertida que ens acosta encara més la figura de la reina, nonagenària ja, però sempre amb empenta.

Aquí podeu trobar informació sobre l’autora i, si el llibre us agrada, n’hi ha un altre a la col·lecció: Un caso de tres perros.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *