Recomanacions de lectura des de la biblioteca

El llibre que us vull recomanar en aquest retorn als butlletins, és un llibre que parla de famílies i de com ens hi relacionem al llarg de la nostra vida. És un llibre que tracta de les conseqüències de les decisions que prenem de manera individual, sobre els altres membres de la família i la gent que ens envolta.

Amb un punt de partida impactant, any 1977, dos joves, ella 17 i ell 20 anys, van cap a Portugal en cotxe. Una visita ràpida per una intervenció quirúrgica que a Espanya és il·legal. Quan falten pocs quilòmetres per arribar al lloc de la cita, un terrible accident acaba amb la vida del noi. Ella, la Rosa, tirarà endavant amb l’embaràs i construirà un món nou només per a ella i el seu fill.

Aquest és l’escenari que l’autor, detallista, precís i amb un excel·lent ús del llenguatge, dibuixa i estableix per als protagonistes de la seva història. Però els escenaris només són ficticis, creacions falses, il·lusions que només es poden mantenir dempeus amb la força de la voluntat i mantenint les portes tancades.

Una excel·lent novel·la de l’autor aragonès Ignacio Martínez de Pisón establert a Barcelona des de fa molts anys, guanyador de diversos premis de Narrativa i de qui s’ha portat a la pantalla, amb una magnífica sèrie, la seva novel·la El día de mañana.

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *