Recomanacions de lectura

Això de les recomanacions de lectura cada cop és més difícil. És veritat que s’editen molts llibres, moltíssims diria jo. Pràcticament, cada dia apareixen nous llibres als aparadors de les nostres llibreries i cada vegada es fa més difícil destriar el gra de la palla.

També cal recordar que hi ha públics de tota mena i que fer de “recomanadora” és arriscat: llibres que a mi m’han semblat molt interessants poden no agradar a gairebé ningú i, al contrari, llibres que a mi em cauen de les mans, poden ser ideals per a la resta de la gent.

Així i tot, faré una petita llista amb un o dos llibres per edat/cicle, llibres que em semblen bons o dels quals he llegit bones crítiques i esperem encertar.

I, si cap d’aquestes propostes us agrada, sempre podeu recórrer als clàssics, llibres avalats per anys i anys de permanència a les llistes i de molts dels quals ara en podeu trobar noves traduccions i edicions més boniques i acurades. Sigui com sigui, no deixeu de buscar algun moment del dia per agafar un llibre i llegir sols o ben acompanyats pels vostres fills i filles, que segur que gaudiran  molt d’un conte llegit en veu alta, tinguin l’edat que tinguin!

Si cliqueu aquí trobareu les recomancions.

Bones festes i bones lectures!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *