Recomanacions de lectura des de la biblioteca

En aquesta ressenya trobareu un llibre molt diferent. No és una novel·la, ni un assaig, ni un àlbum il·lustrat, ni un llibre de contes, ni… . Però, alhora, és una mica tot això: àlbum il·lustrat, perquè té moltes il·lustracions que acompanyen el text; assaig, perquè exposa reflexions sobre un tema; novel·la, perquè té un argument i explica una història i un llibre de coneixements, perquè explica els diferents passos pels quals ha de passar una creació literària abans d’arribar a la llibreria. En definitiva, un llibre de coneixements que narra una història amb moltes il·lustracions i que, a més, és un bon recull de frases cèlebres i aforismes sobre els llibres i la lectura.

És la darrera creació del reconegut autor taiwanès Jimmy Liao, autor de llibres tan magnífics i inoblidables com Desencuentros o Abrazos que, en aquesta ocasió,  s’inspira en un fet molt habitual als nostres dies com és el possible tancament d’una llibreria, per , a partir d’aquí, exposar raons i cites a favor de la lectura i contraposar-les a les noves maneres de veure el món.

Un llibre divertit i interessant que convida a reflexionar sobre el fet de llegir, sense pronunciar-se ni a favor ni en contra de cap de les opinions.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *