Projecte sobre l’alimentació

Al llarg del segon trimestre del curs, els alumnes de 2n d’EPRI han estat treballant diferents aspectes relacionats amb els aliments.

Així, com a curs encarregat de tenir cura de l’hort de l’escola, van estar netejant els espais de cultiu, preparant la terra i començant a plantar de nou llavors i planter per tal de tornar a cultivar hortalisses tan esplèndides com les de l’any anterior. Així podem veure, en viu i en directe, l’origen d’alguns aliments.

Durant una setmana van prendre nota del que menjaven, en van fer un buidatge i van analitzar si complien amb les recomanacions  d’alimentació saludable i van construir la seva piràmide dels aliments. (Aquí podeu veure una piràmide dels aliments).

També dins el projecte sobre alimentació van poder fer dos tallers molt diferents, però molt interessants tots dos: un taller de pa a la Masia de Can Deu i un taller de sushi que la Adriana, de la botiga /restaurant  Misushi, va venir a fer a l’escola.

Els nens i nenes s’ho van passar d’allò més bé tant en l’un com en l’altre i van aprendre moltes coses!

L’últim pas del projecte és pensar uns menús equilibrats per elaborar a la classe, formar grups per anar a comprar els ingredients a la botiga i preparar els plats per fer un dinar que tots compartiran a la classe.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *