Projecte Sabadell a 3r d’EPRI

Projecte Sabadell finalitzat!

Els nois i noies de 3r de Primària han acabat el projecte sobre Sabadell que els ha portat des dels orígens de la nostra ciutat fins a simular unes eleccions municipals amb candidats a l’alcaldia i a la convocatòria d’un ple amb moltes propostes de millora de la ciutat.

Tal com ja us hem informat a través d’Instagram i Facebook, els alumnes de 3r han fet diferents recorreguts per la ciutat a fi i efecte d’informar-se de la nostra història. Així van buscar fotografies de l’antic Sabadell ; van visitar l’ermita de Sant Nicolau, la Torre de l’Aigua i la Salut; les coves de Sant Oleguer i el pou de glaç; el campanar de Sant Fèlix i les muralles ; el Parc Catalunya per conèixer la figura de l’alcalde Antoni Farrés, gran impulsor dels barris de Sabadell;  i el Vapor Buxeda per conèixer el passat industrial de la ciutat.

Com us dèiem, el darrer pas del projecte consistia en una explicació per part d’en Roger Vilanova del funcionament de l’Ajuntament i dels plens municipals, dels quals en van fer una recreació en una de les aules de 3r d’EPRI.

Els alumnes ja havien fet les candidatures i havien presentat els seu programa polític. Es va procedir a la votació i a l’elecció d’un equip de govern i, posteriorment, es va convocar un Ple, d’on van sorgir una sèrie de propostes que van ser discutides i votades.

Aquí podeu trobar l’acta del Ple i veure quines són les inquietuds dels nens i nenes de la nostra ciutat.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *