Primeres sortides

Tot i que només fa un mes que va començar el curs, l’activitat és molt alta dins i fora de l’escola.

En aquests dies ja s’han fet un reguitzell de sortides, la més important, les colònies dels alumnes de 6è que han passat tres dies fantàstics a Sant Carles de la Ràpita on van practicar esports com tir amb arc, escalada o bicicleta.

Els alumnes d’I5 van anar a conèixer els castellers i els bastoners de Sabadell perquè aquest curs les classes d’infantil estan de Festa Major i totes porten noms de les diverses seccions i colles típiques de les Festes ciutadanes: Gegants i Capgrossos; Diables i Correfocs, Castellers i Bastoners.

Els de 2n d’EPRI s’han vestit de gala i han anat al Liceu a veure La Flauta Màgica, els alumnes de 3r de primària, que fan un projecte sobre els sectors socials, han fet una visita als Bombers i els de 4t d’EPRI, que estudien l’univers, van anar al Planetari de Barcelona per gaudir de les imatges i les explicacions dels astrònoms.

Alumnes de Visual i plàstica de 4t d’ESO van visitar una exposició al CaixaFòrum, exposició que també van visitar els alumnes de 2n de batxillerat d’Història de l’art aprofitant que feien una sortida per Barcelona i visitaven la Pedrera.

I seguirem a moltes més activitats, ja us anirem informant