Presentació LAU

El Club Esportiu Sant Nicolau va realitzar la presentació oficial de totes les seccions del Club de la temporada 2019-2020, en un acte organitzar el diumenge passat 10 de novembre a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau, en el qual van participar els gairebé 400 esportistes i els 60 integrants de l’staff tècnic que formen part de la gran família LAU.

L’acte va iniciar-se a les 16h  amb el partit que disputava el primer equip masculí de l’entitat, el Sènior A Masculí davant l’ASFE Sant Fruitós, un duel corresponent a la Lliga de 1a Catalana. El matx va ser molt disputat, però una graderia totalment plena, amb el públic LAU entregat, va donar l’escalf i l’empenta necessària a l’equip que va realitzar un bon últim període per endur-se una merescuda i celebrada victòria.

Just a l’acabar el partit, tots els esportistes es van dirigir al pati de l’escola per preparar la desfilada davant els familiars i amics que estaven reunits al pavelló. No només van ser-hi presents els 29 equips de bàsquet, sinó que també s’hi van afegir les altres seccions esportives de l’entitat, com la d’iniciació esportiva, la de psicomotricitat i la de dansa.

Cap a les 18h de la tarda s’iniciava l’acte de la presentació, que va començar amb els més petits del Club, nens i nenes de P3 fins a 1r de Primària, que van saludar tota la graderia amb una certa timidesa, però gaudint de valent. Llavors es van presentar tots els equips de bàsquet, masculins i femenins, que ordenadament i seguint les instruccions de l’speaker Joan Blanch (a qui aprofitem per agrair la seva col·laboració) anaven sortint al pavelló, tots junts, “grans” amb els de formació, masculins i femenins i d’aquesta manera quedava ben clara la unió i els valors del LAU molt presents dins l’entitat.

L’acte va comptar amb el recolzament i la presència de la regidora d’esports de l’Ajuntament de Sabadell, la Sra. Laura Reyes, i del president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), el Sr. Ferran Aril que, juntament amb el president de la nostra entitat, el Sr. Jordi Vallhonrat, van aprofitar el torn de paraula per encoratjar la feina del CESN, donant importància als valors i al respecte dins i fora de la pista, incidint en la vessant formativa del club i destacant el paper primordial del club en la divulgació de l’esport paritari masculí i femení.

Un cop realitzades diverses fotografies de la família, els actes van continuar amb una xocolatada popular al pati de l’escola Sant Nicolau que tots els presents van compartir just abans de començar el partit de 1a Catalana que disputava el Sènior A Femení davant l’UESC Sant Cugat. El primer equip femení va dominar des de l’inici i també va sumar una important victòria que significava una gran cloenda i un fi de festa ideal al carrer Jardí. Va ser una jornada lúdica i festiva, que va servir per gaudir d’un magnífic diumenge i, sobretot, per fer una trobada de totes les seccions esportives del Club i seguir impulsant la “família” LAU.

Andreu Bou
Direcció LAU ESPORTS
FUNDACIÓ SANT NICOLAU

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *