Premis i distincions

Aquest curs que estem deixant enrere ha estat un curs força ric quant a alumnes que han resultat premiats o nominats en diverses convocatòries de premis.

Així, en el concurs literari Joan Oliver, convocat per l’Ajuntament de Sabadell, dos alumnes van resultar premiats: en Roger Sales Llongueras de 2n de Batxillerat va obtenir el primer premi en prosa i el Denis Herrera Sanmartín de 1r de Batxillerat va aconseguir un accèssit en poesia. Així mateix, en Roger Sales també va aconseguir el 2n premi en el XXXIII Certamen Literari Mercè Blanch que organitza l’escola Montcau la Mola.

En un altre camp, un grup d’alumnes de 3r d’ESO format per Pere Peig Permanyer, Gina Torrella Vila , Pol Riera Lladó i Cesc Torras Pérez, van aconseguir el 1r premi del 10è Concurs KabuaJoves per canviar el món!” amb el curtmetratge Llàgrimes virtuals sobre Intel·ligència Artificial i com aquesta pot canviar la nostra vida. Des d’aquí podeu accedir a l’article del Diari Sabadell on es parla també d’aquest premi.

En el concurs de matemàtiques Cangur, en Pau Rupérez Cochs de 6è d’EPRI va aconseguir una de les quinze millors puntuacions en la categoria B.

I també volem remarcar la Jana Aquilué Arbós, estudiant de 2n de Batxillerat, que amb el seu treball “Marc normatiu laboral de la República Popular de la Xina” va aconseguir el premi Teresa Claramunt al millor Treball de Recerca sobre Relacions Laborals de la Universitat Pompeu Fabra.

Enhorabona a tots els premiats i a tots aquells que, tot i no resultar premiats, s’han presentat a convocatòries de premis i concursos.