Pla de sostenibilitat

Perquè ho demana el Departament d’Educació, però també perquè ja és el nostre projecte  des de fa temps, s’està endegant  a l’escola un pla de sostenibilitat.

Pas a pas, volem que la nostra escola sigui el més sostenible possible i hem començat per petits passos, com són la utilització de paper reciclat a tota l’escola i la separació de residus. Aquesta actuació  ja fa temps que la duem a terme en algunes aules, però ara ens hem proposat que aquest triatge sigui generalitzat.

És per això que s’han posat contenidors de paper, plàstic i rebuig a totes les aules, i contenidors de paper i envasos als replans de cada pis. Els alumnes de cada aula són els responsables de buidar els seus contenidors dins els contenidors del replà i, cada trimestre, un curs és l’encarregat de buidar els contenidors del replà als contenidors públics del carrer. Els de 4t d’EPRI aprofiten el paper dels contenidors per fer un taller de paper reciclat.

També es fa un programa de recollida i reciclatge de piles i de tòners d’impressores i fotocopiadores.

El curs més implicat en el tema del reciclatge, però, és el de 1r d’EPRI que ho treballa com a projecte propi. Aquest curs va sol·licitar que vingués a prop de l’escola la Deixalleria Mòbil i els nens i nenes de 1r hi van llençar més de 60 quilos de deixalles!

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *