El Patufet de 1r d’EPRI

Durant el primer trimestre els nens i nenes de primer vam treballar el projecte “En Patufet”. Després de treballar l’escriptura i sobretot la lectura, vam pensar quin podria ser el producte final de nostre projecte. A més d’escriure el nostre propi conte, vam decidir fer-ne una obra de teatre. Per això,  abans vam convidar  la companyia Olivera-Salcedo  que ens va fer l’obra “En Patufet”,  però amb ombres. Va ser molt interessant veure els trucs que feien amb la llum i les siluetes de cartró.

A partir d’aquí vam començar a decidir quins actors havien de sortir a la nostra obra, ens vam repartir els papers i ja teníem feina per fer: estudiar-nos- els!

Després vam dibuixar els decorats,  vam confeccionar les disfresses i després de molts assajos vam gravar la nostra obra.

A causa de la situació que estem vivint, els nostres pares i mares no van poder venir a veure’ns actuar i, per tant, ens vam gravar i els vam ensenyar la nostra obra mitjançant una videotrucada.

Ens ho vam passar molt bé, vam ensenyar-los l’obra de teatre, els vam recitar el poema de Nadal i els vam explicar algunes activitats que havíem fet durant el trimestre. Els va agradar tant que ens van demanar tornar-ho a fer a finals del segon trimestre. Ho intentarem!

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *