Participació a La Bohème

Durant el passat mes de maig, uns quants alumnes de l’Escola van participar a l’òpera La Bohème  dels Amics de l’Òpera de Sabadell. Van interpretar-la tres dies al Teatre de la Faràndula de Sabadell i després van fer set funcions més per tot Catalunya, des del Palau de la Música Catalana fins al Teatre Fortuny de Reus.

L’òpera La Bohème va ser escrita per Giacomo Puccini el 1896 i és una de les obres líriques més famoses gràcies a les àries de Mimì o del Vals de la Musetta.

Aquesta producció ha estat interpretada per la soprano valenciana Maite Alberola i el tenor madrileny Enrique Ferrer, com a Mimì i Rodolfo respectivament. Daniel Gil de Tejada ha sigut el director musical davant de l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor dels Amics de l’Òpera de Sabadell, i Carles Ortiz ha sigut l’encarregat de la direcció escènica. Aquí podeu enllaçar amb vídeo sobre la producció operística.

Ha sigut una representació amb molt bones crítiques dels diferents crítics musicals i ha tingut molt d’èxit en tots els teatres on han actuat.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *